Esther Hoeksema

Mijn naam is Esther Hoeksema en ik ben de oudste dochter van Jaap en Froukje Hoeksema.

Ik woon in het prachtige dorp Kiel-Windeweer( Gr.) samen met mijn man en onze 3 kinderen en 1 kat.

Vanaf mijn geboorte opgegroeid met honden en zodoende ook zelf een kennel gestart met mijn Drentsche Patrijshonden, namelijk ‘uit de Drentsche Streek’. Gemiddeld heb ik twee nesten per jaar, waaraan ik veel plezier beleef.

Mijn vrije tijd verdeel ik over ons gezin en ook bezoek in hondenshows, momenteel door drukte in het gezin wat minder dan voorheen. Heb mooie successen mogen boeken op de hondenshows.

Ons pension is een echt familiebedrijf, vandaar dat u ons allemaal wel eens zult treffen.

In alle voorkomende werkzaamheden binnen ons bedrijf ben ik actief, hoewel ik het grootste deel van de administratie (boekhouding/telefoon/afspraken) op mij neem. Mijn streven is dus ook om elke klant (eigenaar en dier) te kunnen onthouden, om het zo persoonlijk mogelijk te houden.

Het leuke aan mijn werk is dat, ondanks de dagelijkse routine, elke dag een andere wending heeft.
Dit door de verschillende honden/katten die bij ons komen en de interactie met onze klanten. In de loop der jaren bouw je met veel klanten echt een band op en het geeft dan extra voldoening als je dit kan terug vinden in de interactie tussen ons en hun dier.

Onze jarenlange ervaring met honden en katten maakt dat veel van onze klanten ons ook weten te vinden met evt. vragen over verzorging/medische aspecten etc.

Dit is nu ook precies zo’n aspect wat ons aanspreekt, naast de verzorging van de dieren.

Dit is nu net dat extra stukje service die u bij ons kunt verwachten!