Judith Hoeksema

Judith Hoeksema

Ik ben Judith Hoeksema, de jongste dochter van Jaap en Froukje Hoeksema.

Vanaf mijn geboorte zit ik al ‘tussen de honden’ en zo ben ook ik besmet geraakt met het virus van het (hobbymatig) fokken van honden. Ik heb wel een ander ras, nl. de Dashond Ruwhaar Standaard (de teckel). Gemiddeld één maal per jaar fok ik een nestje pups.

Het pension is een familiebedrijf en vanzelfsprekend ben ik dan ook al vele jaren werkzaam binnen het bedrijf. Dit hoop ik ook nog jaren te mogen zijn.
Doordat ik inmiddels een gezin heb en de zorg voor mijn eigen honden heb, werk ik parttime. De taken zijn nog hetzelfde. Van het verzorgen van de honden en katten tot het (telefonisch) te woord staan van de klant; het hoort er allemaal bij.

Het werk is i.p. altijd hetzelfde, maar toch iedere keer weer anders. Dit doordat je steeds te maken hebt met andere dieren en eigenaren. Dat maakt het werk ook zo leuk. Dat persoonlijke contact met de klant is van groot belang voor de juiste verzorging van hun dier(en). Sommige klanten komen met vragen m.b.t. de verzorging/ voeding/ gezondheid van hun dier(en). Deze vragen proberen wij dan ook zoveel en zo goed mogelijk te beantwoorden. Dit vind ik zelf een prettige bijkomstigheid. Zowel het adviseren, als het feit dat de klant ons zodanig vertrouwt in ons ‘oordeel’, dat deze ons om advies vraagt.

Werken met dieren heb ik altijd al leuk gevonden. Een directe reden daarvoor is er niet. Het zal waarschijnlijk in de genen zitten! Het werken in een pension is leuk omdat je zo de baasjes een onbezorgde vakantie kunt geven en de dieren ook een leuk uitje kunt bieden. De meeste honden kunnen niet wachten om naar binnen te gaan. Een goed teken voor ons, maar ook een geruststelling voor de baas. Katten zijn meestal wat beheerster in hun blijdschap. Als zij zich goed voelen, beginnen ze vaak direct met eten. Voor katten een zeer goed teken!

Ik hoop dat wij u in de toekomst mogen verwelkomen en we zullen met alle plezier voor uw dier(en) zorgen!