Prijzen

relaxkat

Prijzen voor het verblijf in ons pension (vanaf 01-01-2024):

Honden
1 hond € 20,– per dag
2 honden € 35,– per dag (mits van dezelfde eigenaar)*
 txt
Katten
1 Kat € 10,– per dag
2 katten €17,50 per dag (mits van dezelfde eigenaar)*
* de dieren moeten bij elkaar in 1 verblijf kunnen.

Bij meerdere honden/katten (van dezelfde eigenaar) wordt er bij een langer verblijf overlegd over de prijs.
Prijzen zijn per dag en inclusief voeding. Wanneer uw hond of kat specifiek voer nodig heeft zoals vers vlees of hypo-allergeen voedsel dan dient u dit zelf mee te geven

De dag van halen en brengen wordt meegerekend.

lab

Wanneer u boekt voor de zomermaanden krijgt u van ons een contract toegestuurd in tweevoud. Hiervan ontvangen wij dan graag 1 exemplaar ( binnen 14 dagen)  door u getekend, retour.

In het contract wordt onder andere vermeld wat de kosten voor de opvangperiode van uw huisdier zijn. Betaling gaat in twee termijnen. 50% binnen 14 dagen na ontvangst van het contract en de andere helft wanneer u uw huisdier weer komt ophalen.

Contracten verzenden wij over het algemeen medio April. Uw boeking staat dan natuurlijk wel al geregistreerd. Omdat het helaas voorkomt dat er soms wel geboekt wordt, maar men toch niet met het huisdier komt geldt, dat wanneer we de eerste betaling niet binnen 14 dagen hebben ontvangen, de boeking teniet wordt gedaan.

Bij boekingen buiten het seizoen en bij dagopvang verzenden wij geen contract.
Voor boekingen tijdens schoolvakanties, geldt dat u staat voor de helft van de kosten van het totaal bedrag bij annulering van deze boeking

Betaling is alleen mogelijk à contant. Pinnen is helaas niet mogelijk.